Halloween-pynt:

Familien Einarsen har brukt over 10 000 kroner på å pynte huset til Halloween

Jan Georg og Rita har brukt mye tid og penger på det som kan være nabolagets skrekkeligste Halloween-hus

HALLOWEEN-PYNT: De siste tre årene har familien Einarsen brukt mye tid og penger på å skape det som kan være nabolagets skrekkeligste Halloween-hus. FOTO: Privat
HALLOWEEN-PYNT: De siste tre årene har familien Einarsen brukt mye tid og penger på å skape det som kan være nabolagets skrekkeligste Halloween-hus. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

– Det hele begynte egentlig med at samboeren min foreslo at vi kunne ha Halloween-tema på bursdagfesten til den eldste datteren vår og at vi kunne pynte litt i kjelleren. Men da jeg ble med på laget ble det kanskje litt større enn det hun i utgangspunktet hadde tenkt seg, ler Jan Georg Askheim.

De siste tre årene har Jan Georg, sammen med samboer Rita Einarsen og døtrene Ylva og Ronja, brukt mye tid og penger på å skape det som kan være nabolagets skrekkeligste Halloween-hus.

Utsiden av huset dekoreres med masse spindelvev, gresskar, lykter, skjeletter og edderkopper. Den uhyggelige stemningen forsterkes av røyk fra en røykmaskin og et lydanlegg som sender ut nifse lyder.

Utelampene har fått et grønt fargefilter som gjør belysningen ekstra skummel og det hele toppes selvsagt med at familien selv kler seg ut til skapninger som matcher huset.

– Vi har egentlig ikke forsøkt å gjøre det så skremmende at folk skal bli livredde, men det har hendt at det har kommet barn som ikke har turt å gå inn. Det er mest moro, både for unger og voksne, sier Jan Georg.

Verdt å bruke litt mer på ting som varer

Med hjelp fra døtrene tar pyntingen cirka en dag og Jan Georg anslår at han totalt har brukt rundt 10 000 kroner på ulike Halloween-effekter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer