Overraskende funn

Fant alligator i kjeller

Og den kan ha bodd der i 25 år …

UVENTET FUNN: Politiet ble overrasket over det store krypdyret de fant i kjelleren i et privathus i Madison Township. FOTO: Skjermdump facebooksiden til Madison Township Police Department
UVENTET FUNN: Politiet ble overrasket over det store krypdyret de fant i kjelleren i et privathus i Madison Township. FOTO: Skjermdump facebooksiden til Madison Township Police Department Vis mer
Publisert

Da politiet i Madison Township i Ohio foretok en husundersøkelse i en bolig nylig, gjorde de et mildt sagt overraskende funn.

Det var etter å ha fått inn et tips, at politiet i den amerikanske småbyen dro ut for å undersøke en privatbolig i Groveport. I husets kjeller fant lovens forlengede arm en amerikansk alligator, og etter alt å dømme har krypdyret bodd i huset 25 år, ifølge People.com.

Rolig by

På facebooksiden til Madison Township Police varsles det om alt fra trafikkmeldinger til mindre forseelser. På politiets hjemmeside kan man lese at byen er ranket som den 14. tryggeste i hele Ohio.

Men nylig fikk altså politiet et sprell levende krypdyr å bryne seg på. Ifølge lovgivningen i staten kreves det tillatelse for å eie eksotiske dyr, og etter å ha tatt kontakt med landbruksmyndighetene i Ohio, fant politiet at eieren av huset manglet slik tillatelse.

Kan bli fem meter

Folk kan ha de merkeligste kjæledyr. KK har tidligere skrevet om skuespiller Melanie Griffith som vokste opp med en hannløve vandrende rundt i hjemmet, og som sov ved siden av løven i sengen om nettene.

Vi har også fortalt historien om Linda som befridde sjimpansen Swing fra fangenskap, og som møte sin gamle venn igjen etter 25 år.

Kjæledyret som ble funnet i kjelleren i Madison Township, må sies å være av et litt annet kaliber. Den amerikanske alligatoren kan ifølge Wikipedia bli nærmere fem meter lang og veie opp mot 230 kilo.

FRI GIGANT: Et blinkskudd av amerikansk alligator. Arten lever i det fri i de Sørøstlige delene av USA, blant annet i Florida. FOTO: NTBScanpix
FRI GIGANT: Et blinkskudd av amerikansk alligator. Arten lever i det fri i de Sørøstlige delene av USA, blant annet i Florida. FOTO: NTBScanpix Vis mer

Får endelig se lyset

Av bildene å dømme var det ulovlige krypdyret som ble funnet i kjelleren ikke et fullt så stort eksemplar av arten, og politiet greide å hamle opp med det.

Eieren skal ifølge politiet ha gitt fra seg det eksotiske «kjæledyret» frivillig, og alligatoren skal nå endelig se dagens lys etter å ha tilbrakt livet i en kjeller.

I SURRENDER: Alligatoren ble tatt hånd om av politiet og senere sendt til en reservat. FOTO: Skjermdump facebooksiden til Madison Township Police Department
I SURRENDER: Alligatoren ble tatt hånd om av politiet og senere sendt til en reservat. FOTO: Skjermdump facebooksiden til Madison Township Police Department Vis mer

Som Madison Township Police Department skriver på sin facebookside:

«Vår 25 år gamle skjellete venn skal trekke seg tilbake til et dyrereservat i solfylte Myrtle Beach South Carolina. See ya later, alligator!»

Kilder: People.com, Madison Township Police Department

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer