Kjærlighet Ved Første Blikk

Fant drømmemannen på Tinder

Det ble full klaff for Tone Anette (33) og Espen (33).

MØTTES VIA TINDER: Tone Anette Tambini og Espen Jensen fikk umiddelbar kontakt da de møttes. Bare tre dager etter første møte, erklærte hun at hun aldri ville gå fra ham.  Foto: Jon Anders Skau
MØTTES VIA TINDER: Tone Anette Tambini og Espen Jensen fikk umiddelbar kontakt da de møttes. Bare tre dager etter første møte, erklærte hun at hun aldri ville gå fra ham. Foto: Jon Anders Skau Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Hva er en sjelevenn? En kjæreste? Et dypt vennskap?

Google gir blant annet følgende treff: «En person som du føler en umiddelbar kontakt med fra første øyeblikk. En forbindelse som er så sterk at du blir dratt mot personen på en måte du aldri har opplevd før».

Psykolog og parterapeut Eva Tryti sier sjelevenner kjenner et sterkt bånd, gjerne allerede fra første møte. De får en følelse av å komme hjem. Samtidig føler de seg rolige og trygge. Og hun påpeker at sjelevenner gjelder i vennskap også, ikke bare i kjærlighetsforhold.

Typisk for sjelevenner er at følelsen av å høre sammen er gjensidig, mener Tryti som blant annet har skrevet boken «Evig din?» om dype og spesielle vennskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer