Ny kjæreste:

Fant kjærligheten på nytt

- Et blikk fra deg så var jeg solgt, forteller Nina Jensen

NY KJÆRESTE: Etter år med tung sorg over å ha mistet sitt livs store kjærlighet, har Nina Jensen funnet lykken på nytt. Foto: NTB
NY KJÆRESTE: Etter år med tung sorg over å ha mistet sitt livs store kjærlighet, har Nina Jensen funnet lykken på nytt. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det var i 2019 Nina Jensen (49) mistet sitt livs store kjærlighet. Nicolai Roan døde av hjernekreft, bare 39 år gammel. Sønnen Eik var bare tre uker da faren hans ble syk, og litt over et år da han døde.

- Det var nesten utenkelig at jeg skulle leve videre, og da jeg var nede i noen dype daler vurderte jeg å følge etter ham. Smerten og sorgen var altoppslukende, og bare det å komme seg ut av sengen er en stor prestasjon, fortalte Nina til KK i dette intervjuet fra 2023.

På selveste nyttårsaften valgte hun å dele en helt annen beskjed.

Det var på nyttårsaften marinbiologen og leder av forsknings- og ekspedisjonsskipet MS «REV Ocean» delte nyheten på sin Instagramkonto.

«Som lyn fra klar himmel. Nyttårsaften 2023. Ett blikk fra deg så var jeg solgt. Feirer 1 år i dag - at hjertet er stort og at livet kan bli uendelig godt igjen!»

Ifølge Se og Hør heter kjæresten Håkon. De to møttes i barneskibakken nyttårsaften 2022. I løpet av ett år har de blitt kjent med hverandre og familiene.

- Jeg har fått livsgleden tilbake, sier Nina Jensen til Se og hør.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet