Anja Johansen

Fant ny brukt-brudekjole kort tid før bryllupet

Tre uker før bryllupet ble brudekjolen influenser Anja Johansen skulle ha på seg på den store dagen, ødelagt på renseriet.

ANJA JOHANSEN: Influenser Anja Johansen sto plutselig uten brudekjole, da den tiltenkte kjolen ble ødelagt. Heldigvis fant hun ny, brukt brudekjole. Her har Lavrans Solli og Anja akkurat gitt hverandre sine ja i Bærum rådhus. FOTO: Privat
ANJA JOHANSEN: Influenser Anja Johansen sto plutselig uten brudekjole, da den tiltenkte kjolen ble ødelagt. Heldigvis fant hun ny, brukt brudekjole. Her har Lavrans Solli og Anja akkurat gitt hverandre sine ja i Bærum rådhus. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag 3. september ble det endelig bryllup mellom influenser Anja Johansen (35) og svømmer Lavrans Solli (30). Seremonien er blitt utsatt flere ganger, men ble avholdt i Bærum Rådhus klokken 14.

Bryllupet skulle egentlig ha funnet sted i Bergen 4. august 2018, men ble utsatt fordi at paret ikke ønsket å forhaste bryllupsplanleggingen. Deretter kom koronapandemien, og naturlig nok ble ting satt på vent.

FOTO: Skjermdump Instagram / @anjahjohansen
FOTO: Skjermdump Instagram / @anjahjohansen Vis mer
FOTO: Skjermdump Instagram / @anjahjohansen
FOTO: Skjermdump Instagram / @anjahjohansen Vis mer
FOTO: Skjermdump Instagram / @anjahjohansen
FOTO: Skjermdump Instagram / @anjahjohansen Vis mer

Men den aller første lørdagen i september 2022, over fire år etter opprinnelig dato, skulle altså Anja og Lavrans bli smidd i hymens lenker. Paret har i løpet av årene fått døtrene Frøya og Maud.

Brukt-brudekjole

Bare tre uker før bryllupet opplevde 35-åringen «alle bruders mareritt», da brudekjolen hun hadde planlagt å gå med ble ødelagt på renseriet. Kjolen var da hos den tidligere eieren - for Anja ønsket nemlig å kjøpe kjolen brukt.

EKTEPAR: Endelig, etter ni år som kjærester, er Anja og Lavrans blitt mann og kone. FOTO: Privat
EKTEPAR: Endelig, etter ni år som kjærester, er Anja og Lavrans blitt mann og kone. FOTO: Privat Vis mer

Da var det ingenting annet å gjøre enn å lete etter en ny brukt-kjole.

- Tårene fylte seg opp. For når du har bestemt deg, og sett for deg akkurat DEN kjolen, er det ikke så mye som hjelper der og da, sa Anja til KK i begynnelsen av august.

Tobarnsmoren delte historien på Instagram, og fikk mye respons fra følgerne sine.

- Flere ville låne bort sin egen brudekjole, og ville hjelpe på alle mulige måter. Det varmet VELDIG!!!

Til tross for krisestemning i ukene før bryllupet, fant heldigvis 35-åringen den perfekte brukt-brudekjolen, identisk med den hun hadde tenkt seg - som hun planlegger å leie ut til fremtidige bruder gjennom salgsappen Tise.

- Jeg fant heldigvis den samme kjolen jeg har planlagt å gå med hele tiden, rett før bryllupet. Og ja, jeg kommer til å leie den ut til andre, kommende bruder, fortalte Anja til KK dagen før dagen.

- Er du nervøs for noe før den store morgendagen?

- Nei, jeg er ganske rolig! fortalte hun underveis i pre-bryllupsferingen fredag kveld.

Etter seremonien i rådhuset bar det videre til restaurant Feinschmecker, der parets nærmeste familie og venner endelig skulle få feire kjærligheten mellom Anja og Lavrans. Bryllupsfesten ble holdt på Bar Bardo, et steinkast unna Slottet.

I forkant av bryllupet har Anja delt fra bryllupsforberedelsene med følgerne sine, og tobarnsmoren har selv valgt å pynte festlokalene.

Kvelden før kvelden delte hun et glimt av bryllupslokalet, og fortalte i samme slengen at hun gleder seg til endelig å bli kona til Lavrans.

«Veldig klar for bryllupshelg! I dag er det pre-wedding, og se jeg har pynte daaa. Tasler i taket, HELLO! Siste dag som «forlovet med Lav», for i morgen er jeg wifey!».

Anja og Lavrans har vært kjærester i ni år.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer