Grufull oppdagelse

Fant savnet fireåring i rom under trappen

I to år hadde Paislee vært borte. Nå fant politiet henne – i bestefars hus.

BARNEFØTTER: Da politiet lyste med lommelykt inn i skjulestedet, fikk de først øye på et par små barneføtter under teppet FOTO: Politiet i Saugerties
BARNEFØTTER: Da politiet lyste med lommelykt inn i skjulestedet, fikk de først øye på et par små barneføtter under teppet FOTO: Politiet i Saugerties Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2022 rykket politiet ut til et hus i byen Saugerties i New York. Etter tips om at et barn skulle befinne seg i huset, tok politiet seg inn for å ransake huset - som tilhørte jentas bestefar.

Og der inne gjorde de en grufull oppdagelse.

Savnet i to år

I 2019 forsvant fire år gamle Paislee sporløst fra sitt hjem i Saugerties i New York. Etterlysningsplakater med bilde av den smilende fireåringen hadde så langt ikke gitt noen resultater, men nå var politiet på sporet, skriver People.com.

ETTERLYST: Paislee var etterlyst i to år. FOTO: politiet i Saugerties, faksimile People.com
ETTERLYST: Paislee var etterlyst i to år. FOTO: politiet i Saugerties, faksimile People.com Vis mer

Lenge så det ut til at ransakingen av bestefarens hus ikke ga resultat. Huset var stille, uten at noe mistenkelig syntes å foregå. Etter fire timer mente imidlertid en av politibetjentene at det var noe merkelig med kjellertrappen.

Joseph Sinagra, politimesteren i Saugerties Police Chief sier til CBS New York at de etter å ha fjernet flere planker i panelet, plutselig fikk øye på et par små barneføtter inne i mørket.

Og der, under et barneteppe, satt den lille jenta, i levende livet.

Og hun satt der sammen med sin egen mor.

Mistet barna

Ifølge amerikanske medier skal jentas foreldre ha vært i prosessen med å miste omsorgen for Paislee og storesøsteren rundt tidspunktet da jenta forsvant. Søsteren skal ha vært på skolen da Paislee forsvant, og var siden blitt satt i fosterhjem hos en juridisk verge.

Etter funnet under trappen, fikk begge foreldrene nå status som siktede.

Husket søsteren

Ifølge The Daily Freeman skal Paislee har vært i forholdsvis god form da hun ble funnet, men seksåringen hadde ikke fått gå på skole eller fått undervisning.

I løpet av de fire timene husundersøkelsen foregikk, skal hun ikke ha gitt lyd fra seg, og politiet mener trappen bærer preg av å ha blitt brukt hyppig som gjemmested.

Paislee ble nå plassert hos den juridiske vergen, sammen med søsteren. Gjensynet mellom de to skal ha vært hjertelig etter to år, og Paislee skal ha husket sin søster godt, selv om hun bare var fire år sist de så hverandre.

På vei til gjenforeningen, kjørte politibilen forbi en McDonalds, og Paislee ble svært oppspilt siden hun ikke hadde spist fast food på en stund.

– Politibetjenten kjørte tilbake, gikk inn på McDonalds og kjøpte mat til henne, sier Singara til The Daily Freeman.

Bestefaren: – Jeg visste ikke om det

Bestefaren skal ifølge ABC7NY ha hevdet at han ikke har sett barnebarnet siden hun forsvant i 2019, og at han ikke hadde noen anelse om at hun var gjemt inne i trappen.

Både moren, faren og bestefaren er siktet for å ha forhindret omsorgsoverdragelse og for å sette barnet i fare, ifølge The Daily Freeman. Alle tre må møte i retten 16. februar, og er pålagt av retten om å holde seg unna de to barna.

Politisjef Joseph Singara sier til The Daily Freeman at etterforskningen fortsetter og at flere kan bli pågrepet i saken.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer