Kjøtt

Fersk suppe

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 4 personer)
1 kg kjøtt, jeg brukte høyrygg
2 ts salt
2 laurbærblad
1 løk
15 pepperkorn
2 gulrøtter
1 persillerot eller 1 liten sellerirot
1 purre

Beregn ca. 1,5 l vann pr. kg med kjøtt. Kok opp vannet sammen med salt laurbærblad og pepperkorn. Ha i kjøttstykket. Kok opp igjen og la det putre så vidt 1 time. Skum godt av. Kutt grønnsakene i biter og ha dem i suppen. Kok til de er møre. Ta ut kjøttet og del det i biter. Ha tilbake i suppen. Server gjerne med mandelpoteter.

Fersk suppe
Fersk suppe Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer