Kultur

Ferske filmfavoritter

På kino? Sjekk våre anbefalinger!

Publisert
Sist oppdatert
Det er tett mellom de gode filmene om dagen - kk.no har plukket ut kvalitetsfilmene du bør få med deg hvis du planlegger å trekke inn i kinomørket.

North Country
Charlize Theron imponerer i rollen som Josey Aimes i denne filmen basert på en sann historie som kjempet mot seksuell trakassering på arbeidsplassen, og slik endret amerikansk rettspraksis.
Les mer om North Country her.

Syriana
Syriana er en uhyre sterk filmopplevelse. Vi møter en rekke mennesker som hver på sin måte er tilknyttet konfliktene i Midtøsten, og det viser seg at alt henger sammen med alt. George Clooney gjør sin beste rolle noensinne.
Les mer om Syriana her.

Good Night, and Good Luck
George Clooneys Good Night, and Good Luck er et svært engasjerende ensembledrama hvor vi kastes inn i redaksjonen rundt en av USAs mest populære programledere, Ed Murrow. Murrow portretteres glimrende av David Strathairn.
Les mer om Good Night, and Good Luck her.

Walk the Line
Filmen om Johnny Cash, er en utrolig vakker hyllest til kjærligheten. Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon framstiller kjærligheten mellom June Carter og Johnny Cash så levende og troverdig i all sin desperasjon, stygghet og renhet at de vinner over selv den strengeste kyniker.
Les mer om Walk the Line her.

Brokeback Mountain
Brokebacks status som kk.nos favorittfilm er ennå ikke truet. Ang Lees storslåtte film om kjærlighet mellom to menn i 1960-åras USA bør lokke deg inn i kinosalen både en og tre ganger.
Les mer om Brokeback Mountain her.

Mambo
Er du i humør for en kinotur av det mindre krevende slaget, anbefaler vi Mambo. Fint spill av Sarah Jessica Parker og Matthew Matthew McConaughey gjør denne romantiske komedien til en morsom, underholdende filmopplevelse.
Les mer om Mambo her.FILMJUNKIE? MER FILMSTOFF HER!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer