Finn Schjøll

Finn Schjøll på sykehus: - Det kunne gått veldig galt

Likevel er 74-åringen ved godt mot og håper snart å være tilbake igjen på skjermen.

FINN SCHJØLL: Finn Schjøll er innlagt på sykehus etter at han fikk et hjerneslag for litt over to uker siden. FOTO: Kaja Bruskeland.
FINN SCHJØLL: Finn Schjøll er innlagt på sykehus etter at han fikk et hjerneslag for litt over to uker siden. FOTO: Kaja Bruskeland. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finn Schjøll (74) er innlagt på sykehus etter at han ble rammet av hjerneslag for litt over to uker siden. Det skriver TV2 i dag.

Ifølge kanalen var han hjemme sammen med mannen sin da han begynte å kjenne på en enorm hodepine, noe som viste seg å være et forvarsel på hjerneslaget som skulle komme den påfølgende natten. Heldigvis var han allerede på Tønsberg sykehus på det tidspunktet.

– Det kunne gått veldig galt, men jeg har vært heldig, sier Finn Schjøll til TV2.

Var ikke redd

Finn Schjøll er kjent for å være et eneste stort smil og en som snakker rett fra levra. Det var heller ikke noe unntak da KK besøkte han i fjor sommer. Da snakket han åpent om de lette, men også de mer alvorlige temaene:

– Det er det som er så fantastisk med å leve: At hver og en av oss har fått vår tid og det er helt utrolig bra.

– Er du redd for å bli syk da?

– Jeg er ikke redd for noe jeg. Man blir syk. Jeg er mer forbauset over at folk tror de dør med skoene på. Du blir syk, du blir dårlig, du sovner inn, som er en talemåte jeg misliker sterkt for virkeligheten er at man bare dør. Du forsvinner ut av livet som du kom inn, stort sett.

Det sa Finn Schjøll i et lengre intervju med KK i hagen hjemme hos han og mannnen i Åsgårdstrand.

Besøk av kolleger

Heldigvis ser det ut til at den livsglade blomsterdekoratøren og programlederen er ved godt mot. Hans kolleger fra God morgen Norge var i dag og besøkte han på sykehuset og sendte reportasje fra besøket.

- God bedring, kjære Finn og tusen takk for at jeg fikk komme på sykebesøk og klemme deg hardt og se at du fortsatt er verdens beste Finn♥️For to og en halv uke siden ble Finn rammet av hjerneslag og nå trener han for harde livet med finmotorikk, med ball, med å gå i trapp uten støtte og mye mer for å bli bra igjen på Kysthospitalet i Stavern.

Det skriver programleder, Vår Staude i et innlegg på sin Instagram-konto. Hun skriver videre at Finn er full av glød og gnist og fast bestemt på å komme tilbake til det gode, gamle livet sitt og tilbake til sine kolleger i God morgen Norge.

De to siste ukene har Finn vært på rehabilitering på Kysthospitalet i Stavern. Schjøll er optimistisk, og trener seks timer om dagen.

Da gjenstår det bare å ønske Finn riktig god bedring fra KK-redaksjonen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer