Date

Finnes det en frøken på Finn?

- Dette er ikke kødd! Det skriver 19-åringen som bruker nye metoder for å skaffe seg en date.

Kan man sjekke damer på Finn.no (Foto: Illustrasjonsfoto Colourbox)?
Kan man sjekke damer på Finn.no (Foto: Illustrasjonsfoto Colourbox)? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jeg er en gutt på 19 år som har en billett til AC/DC konserten på Valle Hovin til overs. Jeg selger denne billetten for 500,- mot at vi tar konserten og resten av kvelden, som en date. Det er ikke førstemann til mølla, så alle som sender meg en mail med bilde og litt om seg selv har en sjanse til å bli med.Denne kreative kontaktannonsen er ikke å finne et hvilket som helst sted. Raufossingen Sven O. Austad bruker nemlig like gjerne Norges største markedsplass på internett, Finn.no, til å finne en date. Tjenesten besøkes av mer enn 3,9 millioner unike brukere hver måned. Dette må da være en ypperlig plass å møte noen på?Eller gjør et bruktkupp på nett!

Mulighetenes marked?

Men til nå har ikke ”Mulighetenes marked”, som Finn omtaler seg selv som, gitt Austad noe napp.- Nei, dessverre. Ingen seriøse i hvert fall. Jeg har fått sju useriøse henvendelser fra gutter som spør om én billett, begge billettene eller som bare sier at det er en morsom annonse, sier Austad til KK.no.Dette er første gang han prøver noe såpass kreativt, ifølge ham selv. Inntil nå har han holdt seg til sjekking på by’n.- Det var noen på jobben som bare sa det på tull. Men jeg syntes det hørtes interessant ut, så jeg måtte jo bare prøve, sier Austad.Til nå har rundt 650 personer vært inne på annonsen hans. Alle klarer å se at en mann er på sjekker'n, men ingen skjønner når kvinner flørter!

Best case scenario

- Hvordan håper du at denne kvelden vil se ut, Austad?- Best case scenario er jo at jeg blir sammen med daten. Men bare begge har det artig så er det greit for meg. Jeg kan jo ikke ha for høye forventninger, presiserer han, og legger til at uansett så blir det en kveld han aldri kommer til å glemme!Dette bør du droppe på date!Hos Finn.no har man ikke noe i mot denne typen annonser. - Det er jo bare hyggelig at folk går på konsert og får en trivelig opplevelse samtidig, sier produktdirektør Nina Sandvold Brekke, som legger til at kjøpere og selgere stort sett er fornuftige, men at de som går over streken stoppes.

- Ikke knall rosa!

Om drømmedama er det i alle fall én ting som Austad er opptatt av.- Hårfarge er ikke så nøye så lenge det ikke er knall rosa! Hun bør vel være slank, og rundt 20 år, sier lærlingen, som omtaler seg selv som romantisk, utadvendt og morsom. Glad i musikk er han selvfølgelig også. Dette lyver kvinner om!Annonsen går ut 10. mars, men det er mulig han endrer litt på den før det. For en svært viktig ting å vite når man skal på date er jo tidspunkt.- Hvorfor står det ikke noe i annonsen om når konserten er?- Jeg glemte det faktisk, hehe!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer