Kyllingmiddag

Fint fylte kyllingfileter

Alle liker kyllingfilet, og det lyse delikat kjøttet kan varieres på utallige måter. Her er filetene fylt med ost, skinke og spinat og servert med tomatsaus.

(4 porsjoner)

◗    4 kyllingfileter
◗    4 skiver spekeskinke
◗    80 g fersk spinat
◗    olivenolje til steking
◗    salt og pepper
◗    4 ss kremost naturell

Tomatsaus:
◗    ½ løk
◗    2 hvitløkbåter
◗    1 boks hele tomater
◗    3 dl tomatjuice
◗    2 ss olivenolje
◗    1 ss balsamicoeddik
◗    2 ss flytende honning

Pynt:
◗    frisk timian

1. Sett ovnen på 175°. Skjær et snitt i siden på kyllingfiletene. Hakk skinken.

2. Stek spinaten myk i litt olivenolje, krydre med salt og pepper og la det renne av på kjøkkenpapir.

3. Fordel osten, skinke og spinatrøre i filetene og brett sammen. Fest med tannpirkere.

4. Strø salt og pepper på filetene og stek dem i en stekepanne rundt det hele i litt olivenolje. Etterstek i ovnen i 15–20 minutter.

5. Hakk løk og hvitløk. Hell tomatene og tomatjuicen i en kjele og varm forsiktig sammen med olivenolje, løk, hvitløk, balsamicoeddik og honning. Smak til med salt og pepper.

6. Skjær filetene i skiver og server sammen med tomatsausen.

7. Pynt med fersk timian. Kokt pasta er godt å servere til.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: