Sophie Elise gravid:

Fire måneder på vei

– Jeg tror skandalene det siste året har banet vei og gjort meg klar for mammarollen

SOPHIE ELISE GRAVID: Hun har holdt det skjult til nå - men Sophie Elise er altså 4 måneder på vei. Bildet er tatt i 2022. Foto: Terje Pedersen / NTB
SOPHIE ELISE GRAVID: Hun har holdt det skjult til nå - men Sophie Elise er altså 4 måneder på vei. Bildet er tatt i 2022. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Det var i dag influenseren Sophie Elise Isachsen (28) delte den hyggelige nyheten på Instagram, om at hun er gravid.

«Så takknemlig for det lille mennesket som vokser i magen min, 2024 blir litt av ett år» skriver hun der.

Hun takker også motebladet ELLE, som hun har gitt et eksklusivt intervju til om dette.

– Jeg tror absolutt at skandalene det siste året har banet vei og gjort meg klar for mammarollen. Jeg tror alt skjer for en grunn – det var dette som skulle få meg ut av mørket og gi livet mitt mening igjen, forteller hun til bladet.

Skjermer kjæresten

Der kommer det også fram at hun er fire måneder på vei og har termin i april. Hun forteller også at det først var med hennes nåværende kjæreste, Vegard, hun tenkte «dette skal bli pappaen til mine barn».

De to møttes allerede da hun var 14, 15 år gammel, og hun er opptatt av å skjerme ham fra mediene.

I intervjuet forteller Sophie Elise også om hvordan graviditeten har gjort henne mer selvsikker og trygg på at hun vet best.

En liten sorg å gi slipp på den hun var

Det er også en annen ting som har forandret seg for henne de siste månedene – hun som før har hatt lett for å tilgi folk, har blitt kompromissløs.

- Nå ønsker jeg overhodet ikke å ha folk i livet mitt som jeg ikke vil ha rundt barnet mitt. Hvis noen jeg kjenner hadde våget å si noe tilnærmet stygt om at jeg skal bli mamma, så hadde jeg kuttet kontakten på dagen. Men det er selvfølgelig mange ting jeg tviler på også, som hvordan jeg ser ut. Når man blir mamma, gir man jo slipp på den personen man var. Det er en liten sorg, men det jeg går inn i kjennes allerede helt fantastisk, uttaler hun til Elle.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer