Kjapt/20 Min

Fiskekaker med hjemmelaget potetmos

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
4 store fiskekaker
8 poteter
2 ss smør
1 dl fløte
1 pose frosne grønnsaker
sennep (kan sløyfes)

Kok opp vann. Skrell potetene og del dem i mindre biter. Ha i kokevannet. Mens potetene koker, kan du steke fiskekaker. Etter at de har fått en fin stekeskorpe, heller du grønnsakblandingen (for eksempel fransk blanding) i pannen og steker til de blir varme. Blir det for mye væske i pannen underveis, kan du helle av litt. Når potetene er kokt,
heller du av vannet og setter ned varmen. Ha i fløte og smør, og mos potetene med en gaffel. Smak til med salt, pepper og eventuelt sennep.

Fiskekaker med hjemmelaget potetmos
Fiskekaker med hjemmelaget potetmos Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer