Anine Bing:

- Føles det riktig så bare gjør det

Anine Bing elsker hardkokte forretningsmøter med menn i dress. For da sitter hun der med en visshet om at dette er det hun som kvinne som har bygd opp.

ANINE BING: – Da jeg startet Anine Bing som 28-åring, hadde jeg omsider landet i meg selv, sier motegründer Anine Bing. FOTO: Andreas Houmann / STYLING: Vibe Dabelsteen/ Tomorrow Management / HÅR OG MAKEUP: Louise Bruun / STYLING ASSISTENT: Nanna Stensgaard
ANINE BING: – Da jeg startet Anine Bing som 28-åring, hadde jeg omsider landet i meg selv, sier motegründer Anine Bing. FOTO: Andreas Houmann / STYLING: Vibe Dabelsteen/ Tomorrow Management / HÅR OG MAKEUP: Louise Bruun / STYLING ASSISTENT: Nanna Stensgaard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg unnskylder på forhånd dansken min, men jeg har ikke bodd her på mange år, sier den danskfødte designeren som er bosatt i Los Angeles.

Som tiåring flyttet hun til Sverige med sine foreldre, og som 20-åring slo hun seg ned i den amerikanske storbyen. Det er her hun de siste seks årene har fått sitt eget luksusmerke med sitt eget navn opp og stå – og på kjente navn som skuespillerne Kate Bosworth og Jessica Alba. Med 10 butikker og flere enn 300 forhandlere verden over vekker hennes navn gjenklang i USA. I hjemlandet er det fortsatt ikke «mainstream».

– Det er typisk, er det ikke? sier hun uten å følge opp om det er bra eller dårlig.

Om ikke annet så gir det mening. For det er først nå at hun aktivt promoterer Anine Bing i Skandinavia. I vår lanserte hun et samarbeid med kjeden Gina Tricot for å nå en yngre målgruppe. Samtidig utvidet hun merket sitt med en unisex-barneklærkolleksjon.

Felles for kolleksjonene er at de tar utgangspunkt i hennes egne behov og skal gjøre det lett å kle seg kult med T-skjorter, jeans, skinnjakker og støvletter.

LES OGSÅ: Skjønnhetsgründerne Katherina og Silje har satset på egne forretningsideer

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer