Julesang:

Folket har talt: Dette er den beste julesangen

Er du enig?

DEN BESTE JULESANGEN: En liste over de beste julesangene er blitt sluppet. FOTO: NTB Scanpix
DEN BESTE JULESANGEN: En liste over de beste julesangene er blitt sluppet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag er det akkurat én måned til jul og her i redaksjonen betyr det at høyttaleren på kontoret offisielt kan begynne å klemme ut noen julelåter. Vi har alle våre favoritter, men hvilken julesang er egentlig den beste? Det har PRS for Music funnet ut av. På sine nettsider publiserte nemlig organisasjonen en oversikt over hvilke julesanger som har blitt spilt mest det siste året. Psst: Disse 10 sangene blir mest spilt i bryllup!

Hvilken tror du det er? Forslagene i redaksjonen var alt fra «White Christmas» til «Santa Baby», men begge disse låtene befinner seg forholdsvis langt nede på listen. På en femteplass ligger «Santa Claus is Coming to Town» fra 1934. På fjerde finner vi en som er en favoritt blant mange - nemlig Wham!s «Last Christmas».

Over til pallen: På tredjeplass ligger Band Aids «Do They Know It's Christmas» fra 1984. Mariah Careys «All I Want For Christmas Is You» ligger nok øverst på fleres julelister, men denne gangen blir hun slått på målstreken. På førsteplass ligger nemlig The Pogues feat. Kirsty MacColl med F«airytale of New York».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.