Matthew Perry er død:

- For et tap

Fansen deler sine kondolanser etter det uventede dødsfallet.

MATTHEW PERRY: Den folkekjære skuespilleren er død. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP, File / NTB Scanpix
MATTHEW PERRY: Den folkekjære skuespilleren er død. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP, File / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Matthew Perry, som spilte en av hovedkarakterene i den folkekjære TV-serien «Friends», er død.

TMZ meldte først om dødsfallet, som senere ble bekreftet av Warner Bros.

Han ble funnet død i sitt eget hjem i Los Angeles lørdag. Han skal ha blitt funnet i et badekar og politiet mistenker ikke noe kriminelt, ifølge flere medier.

Det er foreløpig ikke kjent hva dødsårsaken er, men en «representant for skuespilleren» som NBC News har snakket med, sier det kan dreie seg om drukning.

Perry er mest kjent som karakteren «Chandler» i «Friends» hvor han spilte en av de seks hovedkarakterene sammen med Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow og Courteney Cox.

I løpet av ti år, ti sesonger og 236 episoder rullet den folkekjære TV-serien på skjermen. Siste episode ble sett av 52,5 millioner seere i USA, og ble den mest sette TV-episoden på 2000-tallet, ifølge BBC.

- Verden vil savne deg

Ingen av hovedrolleinnehaverne har foreløpig uttalt seg om dødsfallet. Maggie Wheeler, som spilte Chandlers ekskjæreste, Janice, og som var kjent for sin karakteristiske latter, har imidlertid uttrykt sin sorg på sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.