ADHD

- For meg er det en superkraft. Jeg kan få til helt syke ting

Da tidligere MGP-deltaker Akuvi Kumoji fikk diagnosen, falt endelig brikkene på plass.

ADHD: Da Akuvi fikk diagnosen, falt endelig brikkene på plass. FOTO: Ema Sukalic
ADHD: Da Akuvi fikk diagnosen, falt endelig brikkene på plass. FOTO: Ema Sukalic Vis mer
Publisert

Selv om hun alltid har hatt kjærlighet for musikk, tok det lang tid før Akuvi turte å satse alt på musikken. Her hjemme hadde hun alltid hatt sine definerte roller, og tanken på å satse, virket fjern.

- Jeg studerte i Sør-Afrika da jeg fant verdien i å drive med musikk, for det hadde jeg ikke turt å prøve meg på her. Jeg har alltid hatt en interesse for musikk, men tanken å skulle satse på det var skummel.

- Det ble et vendepunkt, for det var i Sør-Afrika jeg tok et valg om å prøve meg på musikk. Det var lettere å gjøre det på en plass hvor jeg ikke hadde så definerte roller.

- Jeg la hele sjela mi i det

Etter å ha deltatt i Melodi Grand Prix både i 2020 og i år, kan Akuvi være glad hun trosset frykten sin i Sør-Afrika, og fulgte drømmen.

- Å være med på MGP var kult. Du går veldig inn i en boble, for det er ikke som andre program. Her lager du én låt som blir babyen din. Så jeg gikk inn med alt jeg hadde, og la hele sjela mi i det. Jeg visste jo hvordan det er, for jeg har vært med før. Men man blir så sinnssykt revet med, og det begynner å bety så mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer