Sorg

– For oss er pappa oppe i stjernene, og vi kan gå ut om kvelden og snakke med ham

Allisons mann tok livet av seg bare uker før jul. Noe av det tøffeste har vært å forklare de minste at pappa ikke kommer tilbake.

SORG: Allison Holker og Stephen «tWitch» Boss hadde med seg barna på premieren av «Minions: The Rise of Gru» i juni 2022. I desember samme år døde Stephen. FOTO: VALERIE MACON / AFP/NTB
SORG: Allison Holker og Stephen «tWitch» Boss hadde med seg barna på premieren av «Minions: The Rise of Gru» i juni 2022. I desember samme år døde Stephen. FOTO: VALERIE MACON / AFP/NTB Vis mer
Publisert

Han var fast innslag i «The Ellen Show», kjent for sine spektakulære entreer og særegne dansestil. Under navnet Stephen «tWitch» Boss hadde han gjort seg kjent som danser og koreograf, og da han møtte danser Allison Holker i jobbsammenheng ble de raskt et par.

Snart hadde de to en fin familie med tre barn, og lykken så ut til å smile for det kreative paret.

KJÆRLIGHET: Danser og koreograf Stephen «tWitch» Boss og kona Allison Holker ankommer People's Choice Awards i 2016. FOTO: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
KJÆRLIGHET: Danser og koreograf Stephen «tWitch» Boss og kona Allison Holker ankommer People's Choice Awards i 2016. FOTO: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Men snart skulle alt endre seg.

I et TV-intervju med TODAY exclusive forteller Allison Holker om hvordan tiden har vært etter at det ble kjent at mannen hennes hadde tatt sitt eget liv, bare uker før jul i 2022.

– Ingen kan være forberedt på noe sånt, og ingen så det komme. Ingen. Og det knuser hjertet mitt, sier Allison Holker (35) i det følelsesladde intervjuet med journalist Hoda Kotb.

tWitch var bare 40 år da han døde, og på TV var han alltid smilende og full av energi. I intervjuet forteller enken om livet uten ham:

– Jeg er fremdeles sjokkert. Han ønsket å være den sterke for andre, og jeg tror det var skremmende for ham å skulle be andre om hjelp.

Møttes gjennom dansen

Allison Holker slo gjennom som danser da hun ble blant de åtte beste i «So you think you can dance» i 2006, og jobbet siden som danser blant annet i «High school Musical»-filmene. Da hun senere deltok i «So You think you can dance» en gang til, ble nummeret hennes kalt «det beste i programmets historie frem til nå».

Og det var også i programmet at Allison og tWitch møttes, i 2010, og da han senere fridde med en bukett gule blomster, svarte Allison «Ja» uten å nøle. I intervjuet beskriver hun kjærligheten mellom dem som «magisk og stor», og forteller at hun at hun har brukt mye tid på å lete etter om det var noe hun overså.

Hun forteller at hun er takknemlig for de 13 årene de fikk sammen, og kaller mannen «en av de mest magiske mennesker noensinne». Hun røper at det vanskeligste har vært å snakke med barna om det som har skjedd, og at nettopp det å snakke om det, har vært nøkkelen til å håndtere sorgen:

– For oss er pappa i stjernene, og vi kan gå ut om kvelden og snakke med ham.

Allison vil gjerne stå frem fordi hun vil bidra til å fjerne stigma rundt selvmord. Hun tror mange lider i stillhet, og håpet er at åpenheten kan bidra til at folk som sliter tør å be om hjelp.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer