Michael Schumacher:

For snart 10 år siden ble motorsportstjernen lagt i koma - nå letter kona på sløret

- Michael er her. Annerledes, men han er her. Han viser meg fortsatt hvor sterk han er hver eneste dag.

MICHAEL SCHUMACHER: Michael og Corinna Schumacher hadde vært gift i 18 år da ulykken skjedde for snart ti år siden. Hun har aldri veket fra hans side. Foto: NTB
MICHAEL SCHUMACHER: Michael og Corinna Schumacher hadde vært gift i 18 år da ulykken skjedde for snart ti år siden. Hun har aldri veket fra hans side. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i desember 2013 sjokknyheten kom, om at den tyske Formel 1-stjernen Michael Schumacher hadde pådratt seg alvorlige hodeskader i en skiulykke i de franske alper, og svevde mellom liv og død.

Han ble operert to ganger og lagt i koma for å redusere hjerneskadene så godt det lot seg gjøre den gangen.

Etter seks måneder i koma på sykehuset, fikk han komme hjem igjen til familiens hus ved Genèvesjøen i Sveits. Der har han blitt pleid av kona Corinna Schumacher (54) og et medisinsk team.

Svært lite har blitt delt om helsetilstanden siden - noe flere har kritisert familien for. Da en venn av familien, tidligere Formel 1-sjef Eddie Jordan (74) lettet litt på sløret rundt Corinna Schumacher, vakte det derfor oppsikt i internasjonale medier, blant annet i Daily Mail.

- Hun er som en fange, uttalte han.

Stilte opp i sjeldent intervju

Jordan uttrykte videre stor forståelse for Corinnas valg om å holde ektemannens situasjon strengt privat.

– Jeg gjorde et forsøk på å besøke Michael i begynnelsen, men Corinna nektet. Det var med rette, for det var altfor mange folk som ønsket å se ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer