Sienna Miller

For tynn for nakenscener

Hippie-Sienna fikk klar beskjed om å legge på seg.

For tynn for nakenscener
Publisert
Sist oppdatert
Sienna Miller spiller blomsterbarn fra hippietiden, og fikk beskjed om å roe litt ned på treningen, så så formene ble litt rundere. I tråd med hippe-tidens ånd er hun nemlig naken i flere av scenene.
 • Sienna Miller vil ha barn
 • Ifølge Daily Mail, som bringer bilder fra filmsettet av Sienna som hippie, i bare nettoen og med blomster i håret, fikk hun beskjed av regissørene om ikke å være så veltrent.
 • Se kjendisenes tatoveringer
 • – Hun er ikke særlig sjenert når det kommer til å ta av seg klærne, og det er ikke så rart. Hun har alltid blitt rost for sin særegne bohemstil, og selv uten klær klarer hun å holde stilen, sier en tilskuer til avisen.
 • Hollywoods heteste buksetrend
 • «Hippie Hippie Shake» er basert på memoarboken til den australske journalisten Richard Neville, som hadde undertittelen «The Dreams, the Trips, the Trials, the Love-ins, the Screw ups – the Sixties». I filmen spilles han av den irske skuespilleren Cillian Murphy.Regissør er Beeban Kidron, som laget Bridget Jones-film nummer to, og manus er skrevet av hennes ektemann Lee Hall, som også har begått suksesser som «Billy Elliott». Premiere blir i 2008. (©NTB)
 • Denimmania
 • LES OGSÅ på Femina:Over og ut med JudeVerdens vakreste kvinneSienna nektet adgangStøtter Knokkel-Keira

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer