Polyamori

Forteller ingen hvem som er far til barna

Nylig fikk Nicole, Christian og Fabian sitt andre barn. Nok en gang renner kommentarene inn, og mange lurer på om fedrene har «ett barn hver» - rent biologisk.

FAMILIEFORØKELSE: Nicole, Fabian og Christian har blitt foreldre for andre gang. Også denne gangen, holder de skjult hvem som er den biologiske faren. Foto: Privat/Instagram
FAMILIEFORØKELSE: Nicole, Fabian og Christian har blitt foreldre for andre gang. Også denne gangen, holder de skjult hvem som er den biologiske faren. Foto: Privat/Instagram Vis mer
Publisert

KK har tidligere snakket med Nicole, Christian og Fabian, som er i et polyamorøst forhold. I starten av 2020 ble de foreldre til en liten gutt, men de har ikke ønsket å fortelle noen om hvem den biologiske faren er.

- Hvem som er den biologiske faren betyr ingenting for oss, men vi ønsket å vite det i tilfelle sønnen vår spør oss en dag. Både Christian og Fabian er like mye pappa for sønnen vår, og alle tre elsker ham mer enn noe annet i verden, uttalte Nicole til KK den gangen.

Nylig ble trioen foreldre på nytt. Også under denne graviditeten dukket spørsmål om hvem som er den biologiske faren opp. Mange lurer på om Christian og Fabian har «ett barn hver» - rent biologisk.

- I kommentarfeltet på Instagram leser vi kommentarer som «hun vet sikkert ikke hvem som er faren, fordi det er flere menn». Faktisk bryr jeg meg ikke. Vi vet, og vi er fornøyde med det, skriver Nicole på Instagram.

Ble foreldre igjen

Deres andre barn kom til verden for noen uker siden, og i en Instagram-post kunne de fortelle at det nye familiemedlemmet har snudd verden deres på hodet, og at de ikke klarer å uttrykke hvor mye kjærlighet de føler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer