Hud & Hår

Fra KK til Cosmopolitan

KKs Ingeborg Heldal er ansatt som ny sjefredaktør i Cosmopolitan.

Ingeborg Heldal er i dag skjønnhetsansvarlig i KK, hvor hun har jobbet siden 2004.
Ingeborg Heldal er i dag skjønnhetsansvarlig i KK, hvor hun har jobbet siden 2004. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Jeg føler meg utrolig privilegert. Dette er selve drømmejobben, sier Ingeborg Heldal (34). Etter snart fire år med ansvar for skjønnhet i KK, blir hun nå sjefredaktør i Cosmopolitan, som i likhet med KK er en del av Allers Familie-Journal AS (AFJ).

Cosmopolitan drives på lisens fra amerikanske Hearst, som utgir det glamorøse magasinet for unge kvinner i nærmere 60 land.

- Jeg har lest Cosmopolitan siden tenårene og ser fram til å bli med i den videre utviklingen av den norske utgaven. Jeg er både ydmyk, spent og ikke så rent lite begeistret, sier Ingeborg. Hun overtar som sjefredaktør til høsten.

Ingeborg Heldal er utdannet journalist ved Høgskolen i Oslo, hun er også utdannet lærer og har jobbet som programleder i NRK.

- Jeg er svært glad for at AFJ og Hearst har valgt Ingeborg. Nå kan jeg dra ut på nye eventyr med langt lettere hjerte, fordi jeg vet at magasinet og redaksjonen kommer til å ha det godt, sier Cosmopolitans avtroppende sjefredaktør Marian Godø.

Hun startet opp Cosmopolitan i Norge for to år siden. Etter å ha gründet flere blader på rad for Allergruppen, skal Godø fra høsten av ta en liten pause fra bladmaking og jobbe som frilanser.

LES OGSÅ:
 • Glamour med Dior
 • Ingeborg med Monica Bellucci på lansering i Paris
 • Ingeborg Heldal er i dag skjønnhetsansvarlig i KK, hvor hun har jobbet siden 2004.
  Ingeborg Heldal er i dag skjønnhetsansvarlig i KK, hvor hun har jobbet siden 2004. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer