Fisk Og Skalldyr

Frisk tunfisk

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
4 stk tunfiskfileter
2 sjalottløker
400 g frisk spinat
olivenolje
salt og nykvernet pepper

Gremolata
2 hvitløkfedd
skallet fra en vasket sitron
en neve bladpersille

Varm oljen i en panne, gjerne en grillpanne hvis du har, og stek fisken maks 2 minutter på hver side. (Jeg steker bare 1 minutt, da får jeg den helt rå inni.) Sauter (betyr lett steking uten at det tar farge) løk i olje i 2 minutter og ha i spinaten. Krydre med salt og pepper. Gremolata: Finhakk hvitløken og bland den med revet sitronskall, persille og litt salt. Dryss
dette over fisken og anrett over spinaten.

Frisk tunfisk
Frisk tunfisk Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer