Dessert

Fruktsalat med marengs

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 4 personer)
1 pære
1 mango
1 håndfull dypfryste/friske bringebær
3 eggehviter
1 dl sukker
1 håndfull mandler

Sett stekeovnen på 200°. Del frukten i små biter, bland, og ha frukten i en stor form eller fire små. Visp eggehviten til den er ganske stiv, ha i sukkeret. Visp videre. Marengsen skal være blank. Legg marengsen over frukten og strø over hakkede mandler. Når du er ferdig med middagen, kan du sette frukten i ovnen i 5 minutter.

Fruktsalat med marengs
Fruktsalat med marengs Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer