Dessert

Fruktsalat

Ønsker du en litt friskere og lettere dessert, er denne fruktsalaten deilig.

Publisert
Sist oppdatert






Du kan også servere den med pisket krem, vaniljekesam, vaniljeis eller vaniljeyoghurt.

1 ananas
1 mango
4 kiwi
1 gallia melon
1 stjernefrukt
1 granateple
sukkerlake
3 stjerneanis

Kok opp 1 dl vann sammen med 1 dl sukker og stjerneanis. La det putre noen minutter og sett til side. Del frukten i biter. Del granateplet i to, og kakke bunnen med et sleivskaft over en bolle, slik at frøene ramler ut. Mangoen er lett å dele i terninger hvis du skjærer på hver side av steinen. Snitt firkanter ned til skinnet og «vreng» mangoen. Da kan du lett skjære ut bitene. Bland all frukten sammen og hell over sukkerlaken. La den stå å godgjøre seg litt før servering.

ANNEN JULEMAT?
  • Gravlaks med sennepssaus
  • Pinnekjøtt
  • Karamellpudding
  • Ribbe og medisterkaker
  • Kalkun
  • Juletorsk
  • Riskrem
  • Sjefredaktørens bacalao
  • Fruktsalat
    Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer