Hvis Anne Hathaway lener seg noe nærmere nå, er det fare for at hun får orange flekker på nesa fra Valentino. Foto: All Over Press
Hvis Anne Hathaway lener seg noe nærmere nå, er det fare for at hun får orange flekker på nesa fra Valentino. Foto: All Over Press Vis mer

Klær

Fullstendig bom

Anne Hathaway er utvilsomt den peneste i denne duoen.

Publisert
Sist oppdatert
Vi har ikke ord. Hva i alle dager har skjedd i Valentino Garavanis fjes? Var han redd for å gå på fest med vinterblek hud?

Valentino lager nydelige klær for stjerner og rikfolk. Og modellene hans har alltid den vakreste sminken og de nydeligste frisyrene.

Selv er han nå en smule skjoldete. Ved siden av porselensdukken Anne Hathaway ligner Valentino en bedervet gulrot.

Valentino er ikke den eneste kjendisen som burde holdt seg til sin naturlige teint:

Noen kjendiser bør rett og slett holde seg langt unna selvbruningskremen.Her kan du se alle forsøkene på selvbruning som gikk forferdelig galt. Les saken og se bildene her

Se bildene av Valentino herLes også: Her er hemmeligheten bak deres skjønnhet

Bra å være blek?

Heller hvitt laken enn bedervet gulrot, tenker du kanskje nå. Det er ikke nødvendigvis pent å være blek heller. Supermodell, forfatter og klesdesigner Lydia Hearst er kanskje det beste eksempelet. Hun er rett og slett litt for gjennomsiktig i sin nye sølvstjernekjole.

Det er riktignok ikke pent med orange brunkrem, men vi faller ikke helt for den blodfattige looken heller.

Se bildene av Lydia Hearst herLes også: Dropp disse vanene!

Godt stekt


Tv-personlighet Janice Dickinson gjør aldri noe halvveis. Hverken plastiske operasjoner, tv-opptredener eller soling på stranda. Hvis du skal på fjellet i påsken ber vi deg bruke solkrem. Det er ikke spesielt pent med stekt bryst - eller solbrilleskille for den saks skyld. Janice har nok ligget litt lenge i sola.

Se bildene av Janice Dickinson her


Og her er stjernenes påskeantrekk som bare gikk så altfor langt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer