Grønnsaker

Fylte canneloni med sopp

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
ca. 500 g cannelloni-rør (store pastarør)
300 g spinat
2 finhakkede fedd hvitløk
200 g snøfrisk
2 finhakkede sjalottløk
250 g renset sopp
1 dl rødvin
1 dl kremfløte
1 liten bunt bladpersille
olivenolje
salt og pepper

Stek spinat og hvitløk i en stekepanne. Ha i snøfrisk og la den smelte. Krydre med salt og
pepper. Fyll cannellonirørene og legg dem i et ildfast fat. I samme panne steker du sjalottløk og sopp. Tilsett rødvin og la den koke inn litt. Ha i fløte og hakket persille. Når dette koker, heller du sausen over cannellonien. Dekk med folie og bak dem i ovnen, 200° i 40 minutter. Server retten rykende varm.

Fylte canneloni med sopp
Fylte canneloni med sopp Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer