Fyrstinne Charlene

Fyrstinne Charlene letter på sløret om sorgen

«Min lille Angel døde i går kveld. Hun ble påkjørt. Jeg vil savne deg så mye, Hvil i fred».

FYRSTINNE CHARLENE: I et innlegg på Instagram oktober 2021 letter Charlene på sløret om sorgen etter en trist ulykke. Her sammen med prins Albert på Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2012. FOTO: NTB
FYRSTINNE CHARLENE: I et innlegg på Instagram oktober 2021 letter Charlene på sløret om sorgen etter en trist ulykke. Her sammen med prins Albert på Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2012. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spekulasjonene har vært mange etter at prinsesses Charlene av Monacos plutselige forsvant fra rampelyset våren 2020. Fansen har ikke helt slått seg til ro med hoffets forklaring om at fyrstinnen under en reise til Sør-Afrika våren 2020, der hun satte lys på krypskyting av neshorn, pådro seg en alvorlig øre- nese- halsinfeksjon.

Fyrstinnen skal siden ha måttet gjennomgå en komplisert operasjon, og grunnet flyforbud fra legene har hun siden blitt værende i hjemlandet Sør-Afrika.

Ektemannen fyrst Albert (63) og tvillingbarna Gabriella og Jacques (6) har dermed ikke sett mamma på lang tid, med unntak av da de tre besøkte henne i Sør-Afrika høsten 2021.

Ekteskapsproblemer?

Fyrstinnens lange opphold i hjemlandet satte fart på spekulasjoner om ekteskapsproblemer. I et intervju med Channel24 avkreftet imidlertid Charlene dette:

– Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn veldig mye. Det som har vært veldig vanskelig for meg, var da legeteamet ga meg beskjed om at jeg ikke kunne reise hjem for tiårsmarkeringen av bryllupsdagen vår, sa hun, og kunne samtidig ikke få fullrost mannen sin:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer