Fyrstinne Charlene

Fyrstinne Charlene letter på sløret om sorgen

«Min lille Angel døde i går kveld. Hun ble påkjørt. Jeg vil savne deg så mye, Hvil i fred».

FYRSTINNE CHARLENE: I et innlegg på Instagram oktober 2021 letter Charlene på sløret om sorgen etter en trist ulykke. Her sammen med prins Albert på Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2012. FOTO: NTB
FYRSTINNE CHARLENE: I et innlegg på Instagram oktober 2021 letter Charlene på sløret om sorgen etter en trist ulykke. Her sammen med prins Albert på Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2012. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spekulasjonene har vært mange etter at prinsesses Charlene av Monacos plutselige forsvant fra rampelyset våren 2020. Fansen har ikke helt slått seg til ro med hoffets forklaring om at fyrstinnen under en reise til Sør-Afrika våren 2020, der hun satte lys på krypskyting av neshorn, pådro seg en alvorlig øre- nese- halsinfeksjon.

Fyrstinnen skal siden ha måttet gjennomgå en komplisert operasjon, og grunnet flyforbud fra legene har hun siden blitt værende i hjemlandet Sør-Afrika.

Ektemannen fyrst Albert (63) og tvillingbarna Gabriella og Jacques (6) har dermed ikke sett mamma på lang tid, med unntak av da de tre besøkte henne i Sør-Afrika høsten 2021.

Ekteskapsproblemer?

Fyrstinnens lange opphold i hjemlandet satte fart på spekulasjoner om ekteskapsproblemer. I et intervju med Channel24 avkreftet imidlertid Charlene dette:

– Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn veldig mye. Det som har vært veldig vanskelig for meg, var da legeteamet ga meg beskjed om at jeg ikke kunne reise hjem for tiårsmarkeringen av bryllupsdagen vår, sa hun, og kunne samtidig ikke få fullrost mannen sin:

– Albert er min klippe og styrke, og uten hans kjærlighet og støtte hadde jeg aldri klart å komme meg gjennom denne smertefulle tiden.

Tragedie

Fyrstedømmet Monaco har opplevd store tragedier, og sorgen var stor da fyrstinne Grace ble drept i en bilulykke i 1982. Datteren Stephanie har siden måtte svare gang på gang om hvorvidt det var hun som satt ved rattet, og hvorvidt de hadde drukket. Monegaskerne er vant med at landets prinser og prinsesser går sine egne veier, og både prinsesse Caroline og prinsesse Stephanie har skilt seg – flere ganger. Stephanie giftet seg på et tidspunkt med en sirkusdirektør og bodde i campingvogna hans og opptrådte på ryggen av elefanter.

Endelig lykkelig

Lenge så det mørkt ut for en tronarving i fyrstedømmet. Albert var og ble ungkar. Siden har det riktignok kommet fram at han er far til to barn født utenfor ekteskap, men disse har ikke arverett til tronen

Men så skulle Albert altså finne lykken med svømmeren Charlène Wittstock fra Sør-Afrika, og da paret giftet seg i 2011, fikk den talentfulle idrettsutøveren tittelen «Hennes høyvelbårenhet fyrstinne Charlène av Monaco».

FESTDAG: Jubelen var stor i Monaco da Charlene og Albert giftet seg 2. juli 2011. FOTO: NTB
FESTDAG: Jubelen var stor i Monaco da Charlene og Albert giftet seg 2. juli 2011. FOTO: NTB Vis mer

Fyrstinne Charlene viste siden at hun ikke var redd for å være en utradisjonell prinsesse, og KK har tidligere skrevet om da hun overrasket monegaskerne på det årlige julemarkedet i lilleputtstaten med ny, asymmetrisk frisyre, der halve hodet var barbert.

Endelig arving

Da tvillingene Jaques og Gabriella ble født var gleden stor i fyrstedømmet, og KK har tidligere skrevet om hvordan Jaques har en slående likhet med en viss berømt slektning.

Men høsten 2021 har det altså vært Charlenes opphold borte fra mann og barn som har opptatt monegaskerne, og resten av verden også. Hver gang fyrstinnen legger ut et nytt bilde på Instagram, flommer kommentarfeltet over av kjærlighetserklæringer, og mange uttrykker også bekymring for hvordan det står til med helsen.

På sin offisielle Instagram-profil delte Charlene i begynnelsen av oktober 2021 et bilde, der hun smiler tappert med det som ser ut som bibelen foran seg, og til bildet har hun skrevet: «Gud velsigne».

Fyrstinne i sorg

Noen uker senere delte hun et bilde som viser at skjebnen har lagt ytterligere sten til byrden i hennes allerede vanskelige situasjon. I et innlegg på Instagram oktober 2021, sitter fyrstinnen med sin lille hund i armene, og under bildet har hun skrevet:

«Min lille Angel døde i går kveld. Hun ble påkjørt. Jeg vil savne deg så mye, Hvil i fred», etterfulgt at et knust hjerte.

Støtteerklæringene har ikke latt vente på seg, og fansen føler med tobarnsmoren, og sier at å miste et elsket kjæledyr aldri er lett. Spesielt ikke på en slik tragisk måte.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer