Ine Thereze

Gazpacho-suppe

Dette er en sterkere variant av den kjente spanske gazpachosuppen, med chili og paprika.

Gazpacho-suppe
Publisert
Sist oppdatert




(Til 4 personer)

Dette trenger du:
6 tomater
1 rød paprika
2 fedd hvitløk
1 rødløk
0,5 liter tomatsaus på flaske (fås i innvandrerbutikker)
1 fersk chili
1 sitron
olivenolje
salt
pepper
2 skiver landbrød
30 g smør
fersk selleri/gulrot

Slik gjør du det:
Putt tomater, skrellet hvitløk, paprika (skrelt og kuttet i små biter). Del chilien i to, rens den for frø og skjær i små biter. Kjør dette i mikseren til det har blitt en passe tykk saus. Hell deretter alt i en bolle og sett den i kjøleskapet i et par timer.

Når suppen er klar til servering, visp sammen olivenolje, saften av én sitron, salt og tomatsausen fra flaske. Rør godt og bland dette deretter sammen med den ferdige sausen i kjøleskapet.

Skjær landbrødet i små biter. Smelt smøret i en stekepanne og stek de små skivene på begge sider til de er gylne. Serveres ved siden av gazpachoen, gjerne sammen med fersk selleri- eller gulrot.

Ved servering, putt noen isbiter opp i bollene suppen skal serveres i og la stå noen minutter.

Gazpacho-suppe
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer