Bryllup:

Gir sitt «ja» foran voksende naturkatastrofe

Dette paret lot ingenting komme i veien for deres store dag.

VIES FORAN AGGRESSIV VULKAN: Ikke en gang et vulkanutbrudd kunne stoppe disse fra å love evig troskap til hverandre. FOTO: Randolf Evan Photography
VIES FORAN AGGRESSIV VULKAN: Ikke en gang et vulkanutbrudd kunne stoppe disse fra å love evig troskap til hverandre. FOTO: Randolf Evan Photography Vis mer
Publisert

Vi er alle enige om at et bryllup skal være storslagent og noe man vil huske for resten av livet. Nygifte Chino og Kat Vaflor kan hvertfall krysse av disse punktene på lista si. Paret tok nemlig den store dagen til nye høyder, noe som er tydelig når vi ser de ekstraordinære bildene som ble lagt ut på sosiale medier av bryllupet.

LES OGSÅ: 4 kjoler du bør unngå i bryllup

- Nydelig katastrofe

Festlokalet Savannah Farm i Filippinene ligger bare seks mil fra vulkanen Taal. De publiserte et innlegg på sin egen Facebookside med bilde av paret som blir viet, mens en stor sky av aske fyller himmelen i en spiral bak dem. Selv om dette ser veldig skummelt ut ved første øyekast, har innlegget fått utelukkende positive reaksjoner, blant annet flere som omtaler det hele som en "nydelig katastrofe".

Lykkeønskninger og skryt fylte kommentarfeltet på Facebook.
Lykkeønskninger og skryt fylte kommentarfeltet på Facebook. Vis mer

Likevel er det ikke alle som er like begeistret. Nyhetsorganisasjonen Reuters var en av mange amerikanske medier som fanget opp hendelsen og publiserte en video fra bryllupet på Twitter. Der viste noen tydelig misnøye over begivenheten.

Ante ingenting

Vulkanen ligger 66 kilometer fra den filippinske hovedstaden Manila, og har spydd ut glødende lava og sendt aske og røyk utover store områder siden de første utbruddene søndag.

Opp mot 80 000 innbyggere som bor i nærheten av vulkanen er blitt evakuert fra hjemmene sine. Fotografen i bryllupet forteller til BBC at ingen gjester merket noen tegn til det store utbruddet tidligere på dagen, men at de skjønte at noe uvanlig var på vei til å skje da hvit røyk begynte å stige opp fra vulkanen.

Etterhvert som bryllupet tok slutt var også alle gjestene ute av faresonen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer