Se den følelsesladde videoen:

Gjenforeningen som rører verden til tårer

Alenemoren Suzanne Vaughan (43) har vært borte fra barna sine i ni uker grunnet Covid-19. Nå er de endelig sammen igjen.

GJENFORENT: Suzanne kunne endelig klemme barna sine etter å ha jobbet på sykehuset i ni uker. Foto: Skjermdump
GJENFORENT: Suzanne kunne endelig klemme barna sine etter å ha jobbet på sykehuset i ni uker. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Det har vært et spesielt år så langt. Et år ikke mange hadde forventet skulle bli slik. Mange har tilbragt langt flere timer hjemme enn planlagt. Og selv om det kanskje har vært frustrerende til tider, så er det mange som helst ville holde seg inne.

For det har jo seg sånn at midt i pandemien er det flere som må ut og jobbe. På sykehus, i matbutikken, på toget. Steder hvor mennesker oppholder seg hele tiden og hvor smittefaren derfor er stor.

For noen av disse menneskene har det også betydd at de må tilbringe mye tid borte fra familien sin. Britiske Suzanne Vaughan (43) har vært borte fra barna sine i ni uker.

Alenemoren har måttet jobbe lange dager på sykehuset, så det ble derfor bestemt at hennes to døtre skulle bo med søsteren hennes. De ni ukene er nå forbi og Suzanne kan endelig få se barna sine igjen.

Hun valgte å overraske barna mens de så på en film. Det tårevåte øyeblikket ble filmet av søsteren hennes og videoen har gått viralt! Se den rørende gjenforeningen her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer