VAKKER: Man skulle ikke tro at den tidligere modellen og skuespilleren Christie Brinkley var en dag over 30 ... Foto: All Over Press
VAKKER: Man skulle ikke tro at den tidligere modellen og skuespilleren Christie Brinkley var en dag over 30 ... Foto: All Over Press Vis mer

Kjendismote

Gjett hvor gammel denne dama er

Superstjernen har holdt seg like vakker i flere tiår ...

Publisert

At Hollywoods glamorøse kvinner og menn ser unge ut for alderen, er ikke noe nytt.

Likevel er det enkelte som får oss til å sperre øynene litt ekstra opp.

En av dem er den tidligere modellen og skuespilleren Christie Brinkley.

LES OGSÅ: Strålte i metalliske kjoler

Fylte nettopp 60 år

Om du ikke kjenner navnet fra før, så har hun vært en gjenganger på den røde løperen i en årrekke og denne uken stilte hun på rosa løper, i anledningen 50-årsjubileet for barbiedukken.

Og Christie Brinkley hadde ekstra god grunn til å feire. Hun fylte nemlig 60 år tidligere denne måneden.

- Her kommer «the swinging sixties». Så langt er det fantastisk. Jeg føler meg ikke en dag over 60, skrev Brinkley humoristisk på Twitter på bursdagen sin 2. februar.

LES OGSÅ: Stjal showet i sesongens it-farge

LIKE FLOTT: Christie Brinkley holder seg godt, og viser at man ikke trenger å kaste de tettsittende kjolene selv om man har passer 60 år. Foto: All Over Press
LIKE FLOTT: Christie Brinkley holder seg godt, og viser at man ikke trenger å kaste de tettsittende kjolene selv om man har passer 60 år. Foto: All Over Press Vis mer

Victoria Beckham-kjole

På den rosa løperen denne uken, var Brinkley kledd i en kjole som ikke var mulig å overse - en oransje tettsittende kjole fra Victoria Beckham.

Over hadde Brinkley en svart cardigan, under en synlig svart blonde-bh.

Modellen og skuespilleren gjorde sitt store gjennombrudd da hun var på forsiden av Sports Illustraded i 1973 og har siden blitt fotografert mange ganger av det kjente magasinet – og av en lang rekke andre publikasjoner.

Og utseende har ikke forandret seg stort i løpet av hennes 40 år lange karriere.

LES OGSÅ: Stilte i gjennomsiktige kjoler

Innrømmer «litt juks»

Brinkley har tidligere uttalt at hun trener mye og variert.

- Når jeg trener liker jeg å variere mye slik at jeg ikke kjeder meg. Jeg tror det er en av hemmelighetene for å holde treningen i gang, har hun tidligere fortalt til Daily Mail.

Brinkley har tre barn, og har også fortalt at hun derfor alltid har vært en tilhenger av å trene hjemme.

I tillegg til å ha en fantastisk figur, er det de blonde lokkene, de store blå øynene og det karakteristiske smilet som har gjort henne til en suksessfull modell.

De vakre trekkene er der fremdeles, på mer eller mindre naturlig vis, Brinkley innrømmer gjerne at hun også «jukser litt».

Ifølge Huffington Post bruker hun blant annet extensions i håret for å få det til å se fyldigere og yngre ut.

Hun synes heller ikke det er noe i veien for å gjøre det.

- Før var extensions i håret assosiert med noe falskt, men nå tror jeg folk i mye større grad er åpne for tanken på å gjøre det, så hvorfor ikke, sier Brinkley til Huffington Post.

LES OGSÅ: Nå skal det være høy splitt

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer