Du leser nå KK pluss

- Glad jeg er i live

«Skal vi danse»-Kristin storkoste seg i rampelyset på parketten, men valset seg ikke vekk fra sin dystre rusfortid.

MANGE SLITER: – Jeg har fått overraskende mange meldinger fra unge som sitter midt oppi dette selv – som sliter med å komme seg ut, og som har havnet i et fullstendig feil miljø, sier Kristin. Hun har et klart ønske om å være til hjelp.
MANGE SLITER: – Jeg har fått overraskende mange meldinger fra unge som sitter midt oppi dette selv – som sliter med å komme seg ut, og som har havnet i et fullstendig feil miljø, sier Kristin. Hun har et klart ønske om å være til hjelp. Vis mer
Publisert

– Narkotika er ikke noe man skal leke med for å få en morsom kveld, den kvelden kan faktisk bli din siste, slår Kristin Gjelsvik (34) fast, uendelig takknemlig for at hun selv er i levende live.

– Jeg er glad for at det gikk bra med meg, sier hun åpenhjertig.

Den munnrappe bergenseren, bloggeren, samfunns-debattanten og reality-veteranen har brukt stemmen sin til å fronte saker hun brenner for. Hun dro til den greske øya Lesvos for å hjelpe flyktninger, og hun er et aktivt talerør mot kroppspress. Listen er lang.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer