(Til 4 personer)
500 g ytrefilet av svin
3 ss flytende honning
1 ss solsikkeolje
1 ts femkrydder (fivespice)
2 pakker instant nudler
150 g sukkererter
150 g brokkoli
frisk koriander
3 ss soyasaus
1 ts sesamolje
salt og pepper
smør til steking
Bland honning, nøytral olje, femkrydder, litt salt og pepper til en marinade. Kutt svinekjøttet i lange brede strimler og vend det i honningmarinaden til alle sider er dekket. Rens og kutt sukkererter og brokkoli i passe biter, kok dem knapt møre i lettsaltet vann. Sil fra vannet. Kok nudlene og bland med grønnsakene.
Stek de marinerte bitene av svinefilet på høy varme slik at sukkeret karamelliseres og kjøttet blir glasert. Rør sammen soyasaus, sesamolje, svart pepper og hell over nudler og grønnsaker. Bland inn godt med frisk koriander til slutt. Legg alt pent opp med det glaserte kjøttet på toppen.
