Ingredienser

Glasert svinefilet med nudler

Publisert
Sist oppdatert




(Til 4 personer)

500 g ytrefilet av svin
3 ss flytende honning
1 ss solsikkeolje
1 ts femkrydder (fivespice)
2 pakker instant nudler
150 g sukkererter
150 g brokkoli
frisk koriander
3 ss soyasaus
1 ts sesamolje
salt og pepper
smør til steking

Bland honning, nøytral olje, femkrydder, litt salt og pepper til en marinade. Kutt svinekjøttet i lange brede strimler og vend det i honningmarinaden til alle sider er dekket. Rens og kutt sukkererter og brokkoli i passe biter, kok dem knapt møre i lettsaltet vann. Sil fra vannet. Kok nudlene og bland med grønnsakene.

Stek de marinerte bitene av svinefilet på høy varme slik at sukkeret karamelliseres og kjøttet blir glasert. Rør sammen soyasaus, sesamolje, svart pepper og hell over nudler og grønnsaker. Bland inn godt med frisk koriander til slutt. Legg alt pent opp med det glaserte kjøttet på toppen.

Glasert svinefilet med nudler. Foto: Colourbox
Glasert svinefilet med nudler. Foto: Colourbox Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer