Grønnsaker

Gnocci

Lekker potetrett som passer til det meste.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
1 kg poteter
ca. 50 g revet ost,
her brukte vi Castelmagno, som er en ost som blir laget i Piemonte. Bruk eventuelt parmesan.
mel
salt og pepper

Kok potetene møre med skall på. Bruk en potetpresse og mos dem godt. Bland inn osten og litt av melet. Noen bruker også et egg. Bland inn nok mel til at deigen kan rulles til pølser. Del pølsene i munnfullstore biter. Kok opp vann og ha i en del av gnocciene. Pass på at det ikke blir for mange i kokevannet. De er ferdigkokt når de flyter opp. Ta dem opp med en hullsleiv eller liknende. Server med en god, revet ost, godt salt og nykvernet pepper.

Gnocci
Gnocci Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer