Middag

Gode pølser med kålsalat

Enkel, enkel middag basert på to hovedingredienser.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Cecilie Klem





(Til fire personer)
8–10 gode pølser fra slakter eller bratwurst
1 lite kålhode
0,5 dl majones
3 ss ferskpresset sitronsaft
1 sjalottløk
1/2 eple
ketchup og sennep
salt og pepper

Stek pølsene på lav varme i cirka en halvtime. Snu dem ofte. Riv kål, løk og eple på et grovt rivjern i hurtigmikseren, eller snitt kålen fint og riv eple og løk på grovt rivjern. Bland alt med majones og sitronsaft og smak til med salt og pepper. Pølsene skal være godt brunet og ha sprøtt skinn. Server med ketchup og sennep.

Gode pølser med kålsalat
Gode pølser med kålsalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer