Middag

Gode pølser med kålsalat

Enkel, enkel middag basert på to hovedingredienser.

Tekst/foto: Cecilie Klem





(Til fire personer)
8–10 gode pølser fra slakter eller bratwurst
1 lite kålhode
0,5 dl majones
3 ss ferskpresset sitronsaft
1 sjalottløk
1/2 eple
ketchup og sennep
salt og pepper

Stek pølsene på lav varme i cirka en halvtime. Snu dem ofte. Riv kål, løk og eple på et grovt rivjern i hurtigmikseren, eller snitt kålen fint og riv eple og løk på grovt rivjern. Bland alt med majones og sitronsaft og smak til med salt og pepper. Pølsene skal være godt brunet og ha sprøtt skinn. Server med ketchup og sennep.

Gode pølser med kålsalat
Gode pølser med kålsalat Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: