Cate Blanchett:

– Gratulerer med «Årets kvinne»-prisen, Liv. Jeg elsker deg

Hollywood-stjerna Cate Blanchett sendte KK en eksklusiv videohilsen til Liv Ullmann, da vi kåret Liv til «Årets Kvinne 2020».

HYLLEST: Cate Blanchett hyller sin gode Liv Ullmann i en eksklusiv video for KK i anledning av at Liv 2020 tildeles æresprisen «Årets Kvinne» i KK. Video: Cate Blanchett for KK Vis mer
Publisert

«Hei Liv. Det er så lenge siden jeg har sett deg, men minnene fra tiden vi tilbrakte sammen, jeg tenker på dem hver dag og det er ingen overdrivelse».

Slik begynner Hollywood-stjerna Cate Blanchett sin eksklusive videohilsen til Liv Ullmann, sendt til KK i forbindelse med at vi i 2020 kåret Liv Ullmann til «Årets Kvinne».

ÅRETS KVINNE: Liv Ullmann ble i 2020 kåret til «Årets Kvinne» i KK og får hedersprisen for en formidabel karriere i inn og utland, både som skuespiller og regissør. FOTO: Astrid Waller
ÅRETS KVINNE: Liv Ullmann ble i 2020 kåret til «Årets Kvinne» i KK og får hedersprisen for en formidabel karriere i inn og utland, både som skuespiller og regissør. FOTO: Astrid Waller Vis mer

At Liv Ullmann er en internasjonal stjerne av format, er de ingen tvil om. Hennes stjernestatus i utlandet ble imidlertid ytterligere bekreftet da vi spurte Hollywood-kjendisene om de ville være med og hylle Liv Ullmann i anledning KK-prisen.

Stjerner fra film og scene lot seg ikke be to ganger.

Kyss

En av dem gjerne vil sende sine gratulasjoner til Liv Ullmann er rocker Gene Simmons fra bandet «Kiss», som Liv var på date med på 70-tallet.

Mye har vært skrevet om en romanse mellom de to, og i videoen mimrer Simmons om tiden med Liv, og beskriver henne som «en kvinne med stor K».

Se Gene Simmons hilsen til Liv Ullmann her:

Gene Simmons fra «Kiss» hyller Liv Ullmann i ekslusiv video i KK i anledning av at Liv Ullmann tildeles æresprisen «Årets Kvinne»  2020 i KK. Vis mer

– Gjort meg bortskjemt

Men heller ikke Hollywood-stjerna Cate Blanchett kan få fullrost Liv Ullmann. Da KK-redaksjonen hadde den glede av å motta Blanchetts videohilsen til Liv, forsto vi enda bedre hvor dype spor Liv Ullmann fortsetter å sette etter seg ute i verden, både som skuespiller og regissør.

UFORGLEMMELIG SAMARBEID: Liv Ullmann hadde regi på suksess-forestillingen «Sporvogn til begjær» på Sydney Theatre Company i 2009, som skulle forandre Cate Blanchetts syn på jobben sin totalt. I den eksklusive videohilsenen sendt til KK, forteller Blanchett om sin sterke kjærlighet til Liv. FOTO:NTB
UFORGLEMMELIG SAMARBEID: Liv Ullmann hadde regi på suksess-forestillingen «Sporvogn til begjær» på Sydney Theatre Company i 2009, som skulle forandre Cate Blanchetts syn på jobben sin totalt. I den eksklusive videohilsenen sendt til KK, forteller Blanchett om sin sterke kjærlighet til Liv. FOTO:NTB Vis mer

– Å jobbe med deg som regissør har lagt lista så høyt at jeg nå er bortskjemt, og drømmer om den dagen vi kan jobbe sammen igjen, sier Blanchett i videoen, og referer til da Liv Ullmann regisserte suksessforestillingen «Sporvogn til begjær» i Sydney Theatre Company i 2009, der Cate spilte hovedrollen Blanche DuBois.

Stykket fikk panegyrisk mottakelse fra de tyngste kritikerne verden over, og Liv Ullmann og Cate Blanchett tok djerve grep og endret blant annet slutten på teaterklassikeren.

– Jeg elsker deg!

Cate Blanchett beskriver i videoen Liv Ullmann som en «utrolig venn»:

– Gratulerer så mye med prisen «Årets Kvinne». Du er min «Årets kvinne» hvert eneste år. Hvert eneste år, sier Cate og øser en lang rekke superlativer over sin venninnen, nok til gi hvem som helst klump i halsen.

– Jeg savner deg og elsker deg og all ære til deg. De største gratulasjoner og all kjærlighet! avslutter Blanchett og sender et smellkyss gjennom ruta til Liv Ullmann.

Den rørende videohilsenen fra Cate Blanchett til Liv Ullmann kan du se øverst i saken.

Det siste intervjuet

I et portrettintervju KK har gjort med Liv Ullmann i forbindelse med «Årets Kvinne»-prisen, et intervju Liv Ullmann for øvrig hevder blir hennes aller siste, roser også Liv samarbeidet med Cate Blanchett, og ser tilbake på et unikt samarbeid med Hollywood-stjerna.

Les hele intervjuet med Liv Ullmann i KK her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer