Cate Blanchett:

– Gratulerer med «Årets kvinne»-prisen, Liv. Jeg elsker deg

Hollywood-stjerna Cate Blanchett sendte KK en eksklusiv videohilsen til Liv Ullmann, da vi kåret Liv til «Årets Kvinne 2020».

HYLLEST: Cate Blanchett hyller sin gode Liv Ullmann i en eksklusiv video for KK i anledning av at Liv 2020 tildeles æresprisen «Årets Kvinne» i KK. Video: Cate Blanchett for KK Vis mer
Publisert

«Hei Liv. Det er så lenge siden jeg har sett deg, men minnene fra tiden vi tilbrakte sammen, jeg tenker på dem hver dag og det er ingen overdrivelse».

Slik begynner Hollywood-stjerna Cate Blanchett sin eksklusive videohilsen til Liv Ullmann, sendt til KK i forbindelse med at vi i 2020 kåret Liv Ullmann til «Årets Kvinne».

At Liv Ullmann er en internasjonal stjerne av format, er de ingen tvil om. Hennes stjernestatus i utlandet ble imidlertid ytterligere bekreftet da vi spurte Hollywood-kjendisene om de ville være med og hylle Liv Ullmann i anledning KK-prisen.

Stjerner fra film og scene lot seg ikke be to ganger.

Kyss

En av dem gjerne vil sende sine gratulasjoner til Liv Ullmann er rocker Gene Simmons fra bandet «Kiss», som Liv var på date med på 70-tallet.

Mye har vært skrevet om en romanse mellom de to, og i videoen mimrer Simmons om tiden med Liv, og beskriver henne som «en kvinne med stor K».

Se Gene Simmons hilsen til Liv Ullmann her:

– Gjort meg bortskjemt

Men heller ikke Hollywood-stjerna Cate Blanchett kan få fullrost Liv Ullmann. Da KK-redaksjonen hadde den glede av å motta Blanchetts videohilsen til Liv, forsto vi enda bedre hvor dype spor Liv Ullmann fortsetter å sette etter seg ute i verden, både som skuespiller og regissør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer