Elisabeth Asserson Ingebrigtsen gravid

Gravid: - Det var litt dårlig timing

- Vi visste at barn var det neste store som skulle skje etter bryllupet, men plutselig var vi der, sier Elisabeth Asserson Ingebrigtsen i stort intervju med KK.

ELISABETH INGEBRIGTSEN GRAVID: Elisabeth Asserson Ingebrigtsen og mannen Jakob Ingebrigtsen venter barn i juni og forteller i et intervju med KK at de gleder seg veldig. FOTO: Astrid Waller
ELISABETH INGEBRIGTSEN GRAVID: Elisabeth Asserson Ingebrigtsen og mannen Jakob Ingebrigtsen venter barn i juni og forteller i et intervju med KK at de gleder seg veldig. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni 2024 venter Elisabeth og Jakob Ingebrigtsen sitt første barn. Det forteller en gledesstrålende Elisabeth Asserson Ingebrigtsen (23) i et stort intervju med KK:

- Vi gleder oss enormt mye, selv om det kanskje ikke var verdens beste timing.

Elisabeth er gift med Jakob Ingebrigtsen, den yngste av de etter hvert legendariske løpebrødrene fra Sandnes. Bryllupet sto i september 2023 i Drammen. Elisabeth i en drøm av en kjole hun hadde lett etter lenge, og bryllupsreisen gikk til Maldivene.

- Vi visste at barn var det neste store som skulle skje etter bryllupet, men plutselig var vi der. Min første reaksjon på termin i juni, var at det var litt dårlig timing, men det passer kanskje aldri 100 prosent, sier Elisabeth og smiler.

Hun sikter til at Jakob er på treningsleir i St. Moritz for å trene frem mot OL, i tiden da hun har termin.

- Termin er på et tidspunkt der det er en liten mulighet for å være hjemme, så vi krysser fingrene for at det ordner seg med noen dager bare oss tre.

Elisabeth er fremgangsrik influenser og modell, og har utgitt en strikkekolleksjon i samarbeid med Viking Garn. I tillegg bidrar hun til Jakobs løpekarriere, både på sosiale medier, og med praktiske ting under løp. Hun har med andre ord rukket mye i løpet av sine 23 år.

- Hjelp av mamma

Mannen Jakob har over 220 reisedager i året, som en av verdens beste idrettsutøvere, og ifølge Elisabeth ville timingen for terminen dermed sannsynligvis aldri blitt perfekt.

- Nå er det jo en fordel at barnet blir født om sommeren, da alle venninnene mine er hjemme, og familien min har fri.

Da Elisabeth og Jakob ble sammen som 16-åringer, følte begge at «det aldri var noe spørsmål», forteller Elisabeth. Hun beskriver en stor forelskelse, som bare har vart. Som hun sier «Vi har aldri blitt lei av hverandre!».

- Har du vurderte å føde på en klinikk i nærheten av Jakob?

Elisabeth nikker:

- Ja, men jeg tenker at jeg kan komme til å trenge litt hjelp tiden etterpå, og vil være i Norge, der mamma stiller opp og kan hjelpe meg.

Les hele det store intervjuet med Elisabeth Asserson Ingebrigtsen og svigerinnen Liva Ingebrigtsen i KK 5, i salg 1. mars.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet