Flystyrt

Gravid reiseblogger delte «selfie» kort tid før flyet styrtet

Russiske Elena Banduro (33) er blant de omkomne etter at passasjerflyet gikk ned i Nepal.

FLYSTYRT: Russiske Elena Banduro var livsglad og eventyrlysten. Hun var på vei til Nepal da flyet hun satt i styrtet. FOTO: Skjermdump Instagram / @snilosmne_2.0
FLYSTYRT: Russiske Elena Banduro var livsglad og eventyrlysten. Hun var på vei til Nepal da flyet hun satt i styrtet. FOTO: Skjermdump Instagram / @snilosmne_2.0 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 33 år gamle russiske bloggeren Elena Banduro var på vei til Nepal for å leve ut drømmen omgitt av vakker natur og mektige fjellandskap.

På sin åpne Instagram-profil har 33-åringen delt reisebilder med sine rundt 3000 følgere fra turer til både Egypt, Sri Lanka og Indonesia. Det er tydelig at 33-åringen elsket å reise!

Men det skulle også bli hennes død. Kort tid før passasjerflyet hun var om bord i skulle lande på flyplassen i Pokhara i Nepal styrtet det. Alle de 72 passasjerene, inkludert besettingen, er fryktet omkommet.

I Nepal skulle 33-åringen møte ektemannen Maxim Gridasov, som hun også ventet sitt første barn med.

Det er Elenas søster Xenia som, ifølge den russiske avisen Komsomolskaya Pravda, bekrefter at 33-åringen var gravid. Kort tid før Yeti Airlines-flyet styrtet delte hun den gledelige nyheten med venner og familie - og avslørte at den lille i magen var en jente.

- I forrige uke fortalte Elena familien den gode nyheten. Hun hadde vært på ultralyd, og kunne se konturene av babyen. Hun ventet en liten jente.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer