Kultur & Underholdning

Gresk-inspirert potetsalat

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
1 kg bakepoteter
2 ss sitronsaft
2 ts tørket oregano
2 fedd hvitløk
75 g fetaost
50 g svarte oliven
olivenolje
bladpersille
salt og pepper

Skjær potetene i båter, ha dem i en bolle og vend dem inn i sitronsaft, oregano, hvitløk,
olje, salt og pepper. Bak dem i en varm ovn, 250° i 40 minutter. Vend dem forsiktig
underveis. Avkjøl potetene, smuldre osten over og server med bladpersille og oliven.

Gresk-inspirert potetsalat
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer