Grillmat

Grillede maiskolber

Like godt som tilbehør eller snacks.

Publisert
Sist oppdatert






Legg kolbene rett på grillen, enten i folie, med maisblader eller helt «nakne». Grill i cirka 20 minutter.

Bruker du grillspyd av tre, husk at spydene må ligge i vann i cirka 20 minutter først slik at de ikke tar fyr.

Hvis du skal skeie ut: Rull maiskolbene i smør. Strø på med grovt havsalt og pepper. Eller spis dem tørre med krydder på. Litt cayennepepper gjør seg for en mer eksotisk variant.

For en mer eksotisk variant, prøv å surre serranoskinke eller parmaskinke rundt kolbene de siste par minuttene. Fest skinken med tannpirkere, eller klipp opp grillpinner du får kjøpt i matbutikken.

Grillede maiskolber. Foto: Hanne Buxrud
Grillede maiskolber. Foto: Hanne Buxrud Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer