Grillmat

Grillet andebryst

Grillet andebryst. Foto: Hanne Buxrud
Grillet andebryst. Foto: Hanne Buxrud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert




(Til 4 personer)

2 andebryst
(ev. 4–6 kyllingbryst)

Marinade
1 dl olivenolje
4 ss hvitvinseddik
3 ss ferskrevet ingefær
1 ss malt koriander
1 ss malt kummin
3 ss dijonsennep

Bland ingrediensene til marinaden og ha mesteparten av den i en plastpose sammen med brystene (ta vare på noe av marinaden til grillingen). La dem marinere i et par timer. Grill brystene i cirka 15 minutter til sammen.

Andebryst blir best hvis den blir rosastekt. La dem hvile i aluminiumsfolie i cirka 15 minutter, før du skjærer i skiver. Griller du kylling, trenger de cirka 10 minutter på grillen.

Grillet andebryst. Foto: Hanne Buxrud
Grillet andebryst. Foto: Hanne Buxrud Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer