Fugl

Grillet kylling og kotelett med appelsin-spisskummarinade

Marinaden kan like godt være saus. Sett da vekk en del av den til senere, slik at du bare kan varme den opp.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 8 personer)
3 dl ketchup
3 dl appelsinjuice
1 god neve hakket koriander
0,5 dl chili-hvitløksaus
2 ss soyasaus
1 1/2 ss malt spisskum
8 kyllinglår
8 koteletter, ca. 3 cm tykke

Ha ketsjup, juice, koriander, chilisaus, soyasaus og spisskum i en blender og kjør det til puré. Ha blandingen over i en bolle. Gjør klart til grilling, pensle risten med litt olje. Grill kyllingen 6 minutter på hver side, pensle med marinaden. Fortsett å grille til kyllingen er gjennomstekt. Snu hyppig og gjenta pensling innimellom. Stek i ca. 25 minutter. Legg
kyllinglårene i folie slik at de holder seg varme. Grill kotelettene 3 minutter på hver side. Pensle hyppig med marinade. Fortsett med grillingen, cirka 12 minutter til.

Grillet kylling og kotelett med appelsin-spisskummarinade
Grillet kylling og kotelett med appelsin-spisskummarinade Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer