Fisk Og Skalldyr

Grillet laks med mangosalat

Publisert
Sist oppdatert
Tekst og foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
4 biter laksefilet med skinn à 150 g
2 mangoer
2 tomater
2 små rødløk
2 ss limesaft
fersk koriander
1 klype sambal oelek (chili)/tabasko
salt
200 g tagliatelle-pasta
1 purre
2 ss olivenolje

Gi fisken litt salt og pepper før du steker skivene i en grillpanne eller en stekepanne. Stek skinnsiden først. I mellomtiden skjærer du mangoene i biter. Sett et kryss i tomatene og la dem ligge i kokende vann i 1–2 minutter. Bruk vannet du skal koke pasta i. Fjern skall og kjerner i tomatene og del kjøttet i terninger. Hakk løken fint. Bland alt i en bolle og tilsett
lime, sambal oelek, hakket koriander og salt. Kok pastaen. Mens den koker, deler du purren på langs og i strimler. Ha i purrestrimlene de siste minuttene av koketiden. Hell fra vann og ha i olivenolje.

Grillet laks med mangosalat
Grillet laks med mangosalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer