Fisk Og Skalldyr

Grillet tunfisk

Grillet tunfisk og pasta. Litt eksotisk og veldig enkelt.

Publisert
Sist oppdatert




Tekst: Cecilie Klem
Foto: Rohny Kristensen


(Til fire personer)
4 skiver tunfisk à 150 g rapsolje
300 g spagetti
2 fedd hvitløk
1/2 ts tørket chili
2 ss olivenolje
1 dl hvitvin
4 tomater
en håndfull kapers
salt og pepper

Kok spagettien til den er noen få minutter fra å være ferdig, behold noe av kokevannet
i kjelen og hold den varm. Knus hvitløken og skjær tomatene i biter. Varm en panne og fres hvitløk, tomater og chili over lav varme i 5 minutter. Ha i hvitvin og la det småkoke videre mens du steker tunfisken. Gni tunfisken inn med salt og pepper.

Varm en annen panne og ha i rapsolje. Stek fisken i noen få minutter på hver side, avhengig av skivenes tykkelse. Fisken skal være nesten helt rød i midten og rosa utover mot kantene. Vend tomat- og hvitløksausen i pastaen og server til fisken med store kapers med stilk.

Grillet tunfisk.
Grillet tunfisk. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer