Kultur & Underholdning

Grissini

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Så mange du vil)
50 g smør
2 dl melk
1/2 pk gjær
2 ts salt
1 egg
60 g parmesan
7 dl hvetemel

Smelt smøret og ha i melken. Rør ut gjæren når blandingen er fingervarm. Ha i salt og egg. Tilsett melet og revet parmesan. Kna deigen til den er smidig. Hev i 40 minutter. Rull til litt tynne blyantstørrelser og hev i 30 minutter. Stek i 25 på 175°. Du kan eventuelt pensle dem med egg før du steker dem, og strø på sesamfrø.

Grissini
Grissini Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer