Vis mer

Grønn Minestrone

Grønn minestrone

Publisert

Herlig vårgrønn suppe med smak av basilikum og timian.

 (4 porsjoner)

1 liter hønsebuljong
2 hønsebuljongterninger
ca. 300 g kyllingfilet
4 poteter
1 eske grønne bønner
1 purreløk
75 g squash
salt
pepper
1 potte basilikum
frisk timian

1. Kok kyllingfiletene i kraften i ca. 15 minutter.

2. Imens deles grønnsaker og poteter i biter og stekes raskt i litt olje i en panne.

3. Ta opp kyllingen, avkjøl litt, og del i biter. Legg grønnsaker og kylling tilbake i buljongens sammen med basilikum og timian. La suppen koke til potetene er myke.

4. Smak suppen til med salt og pepper. Brød er godt til.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer