Kultur

Grundig og grunnleggende

Det er ikke ofte billigkokebøker imponerer. Desto bedre når de gjør det. Begge disse bøkene gir oppsiktsvekkende mye for pengene.

Publisert
Sist oppdatert
Anmeldt av: Cecilie Klem





«En liten smak av Italia» inneholder det du trenger av italienske spesialiteter, og selv
kjennere av italiensk mat burde kunne være fornøyd med utvalg og oppskrifter. Det samme kan sies om «En liten smak av Frankrike». Alle klassikerne er på plass, iallfall de som er enkle nok for et gjennomsnittlig norsk kokenivå.

Det er ikke spor av juksing i oppskriftene, som dessuten er gode, grundige og enkle å følge. Man blir sulten av bildene, og kjøkkenbenkvennlig format er alltid et pluss.

KK mener: Rågode kjøp. Til og med supplement til det du ellers måtte ha av Italia og Frankrike i kokebokhylla.

Karakter: kkkkk

«En liten smak av Italia» av Sophie Braimbridge,
Jo Glynn og Kay Halsey
Foto: Chris Jones
Oversetter: Beate Haaland
Tell Forlag, kr 198


«En liten smak av Frankrike» av Maria
Villegas, Sarah Randell og Kay Halsey
Foto: Chris Jones
Oversetter: Svanhild Solløs

Grundig og grunnleggende
Grundig og grunnleggende
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer