Gulrotmuffins

Muffins

Gulrotmuffins

Publisert
Sist oppdatert

Gulrot i bakst gir en saftig og smakfull deig. Sammen med krydder og en kremostglasur er dette utrolig godt.

 (12 stk.)

2 ½ dl hvetemel
1 ½ ts bakepulver
2 ts kanel
1 ts ingefær
2 egg
1 ½ dl sukker
2 dl finrevne gulrøtter
2 dl smør, smeltet

Osteglasur:

100 g kremost med vanilje til baking
kakestrøssel

1. Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland i smeltet, avkjølt smør og de revne gulrøttene. Rør til det er godt blandet.

2. Tilsett hvetemelsblandingen. Fyll muffinsformene ¾ fulle. Bruk gjerne muffinsbrett.

3. Stek midt i ovnen ved 200° i 10–12 minutter. Avkjøl muffinsene på rist.

4. Rør kremosten glatt og fin, og smør den på eller bruk sprøytepose og pynt med strøssel.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer