Grønnsaker

Gulrotsuppe med krutonger

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
1 kg skrelte gulrøtter
2 skrelte bakepoteter
2 hakkede løker
10 g fersk ingefær
4 skiver godt brød
2 fedd hvitløk
1 liten bunt bladpersille
olivenolje
salt og pepper

Skjær gulrøtter og poteter i terninger og rist dem i en litt stor gryte med olivenolje. Tilsett
løk og vann til det dekker. Ha i ingefær og la suppen putre i 20 minutter. Mos suppen grovt
i en blender eller food-processor. Kok suppen opp igjen og smak til med salt og pepper.
Skjær brødet i grove terninger og rist dem med hakket hvitløk og olivenolje i en stekepanne. Når de er gylne, vender du inn hakket persille og drysser på litt godt salt. Server til suppen.

Gulrotsuppe med krutonger
Gulrotsuppe med krutonger Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer